Translate

Indigo Children

14:18:00 Unknown 1 Comments

Vymeniť tmavo modrú za čiernu sa mi vidí ako dobrý nápad. S čiernou je to síce vzťah založený na -už nikdy viac vs. nemôžem bez teba žiť :D 
Čierna nie je farba. Čierna je vraj nefarba.......ktosi povedal.
Plátenú tašku, ktorú mám na sebe som ulovila v F&F kde majú tento rok také pekné (pre moje oko) kabelky a tašky, že nikdy neviem ktorú si od radosti kúpiť (vedela by som odísť aj s troma naraz). Vždy si ale radšej počkám na výpredaje, pretože s kvalitou to nie je žiadna sláva. Ved ako inak východný blok, Slovensko vždy dostane tie najmenej kvalitné kúsky. Pre trh sme ešte stále socky... nevidím to inak. Ešteže je tu internet....... a sekáče ;)
Čo sa týka názvu, ten som ukradla z jednej skvelej pesničky od M.J. Keenana ( Tool ) a jeho projektu Puscifer.
 Fakt odporúčam. Skvelá elektronika popretkávaná gitarami a vôbec živými nástrojmi. 
( klobuk-šaty:HM, topanky:sekáč, taška: FF, bižú:mago,hm,tally weijl,darček z Dubaja)


Home Sweet Home

7:47:00 Unknown 3 Comments

Posledný týždeň strávený v otrasnej špinavej nemocnici mi spôsobil menší depres a chaos v mojej hlave. S pekného leta sa na pár dní stala nočná mora plná škaredých obrazov, odporného pachu, staroby a smrti. 
Vidieť všetko to a ja som si uvedomila, že stále chodím s ružovými okuliarmi na očiach a neuvedomujem si , že pri každom kýchnutí fráza ,,na zdravie´´ znamená tak veľa. Ešte ma čakajú otravné vyšetrenia a  v septembri dokonca operácia, no ostáva mi posledný letný mesiac na to aby som si ho užila naplno. A tak som opäť začala....... 
Teplota je síce už dosť neznesiteľná, strašne by som sa išla osviežiť k vode,ale to momentálne nemôžem. Mám zákaz.
 Dočasne už nič verejné, kde sa dá kúpať. Silno rozmýšľam, či si neurobíme záhradnú sprchu, vodu nám predsa vyhreje slniečko. Pekná predstava.
 Doma je len doma. 
Doma môžete všetko.......
......aj behať bosí. Aj predstavovať si a následne to zhmotniť.... čokoľvek.
Som spoko.
Howgh! :)
(klobúk/hat:H&M, top/tielko:second hand, pants/nohavice: Bershka, leather jacket/ krivák: Mango, jewellry/bižú: DIY,six,camaieu)

Aerosmith

12:40:00 Unknown 0 Comments

Aeromith je jedna z mojich dosť obľúbených kapiel. Trošku som sa hrabala na ich fejsbúkovej stránke a našla som tieto skvelé fotky, plné farieb, super oblečka a energie. Dosť inšpirujúce jedlo pre moje oči. Napriek pokročilému veku Steven vyzerá stále perfektne. 
Tento nový image mu naozaj žeriem......
Chcela by som ich vidieť naživo....... :)
Photo: Zack Whitford Photography

12/214

10:35:00 Unknown 1 Comments

Už dávno som si nekreslila na tričká. Zas ma to chytilo a môj debut je tento krát znak Jimmyho Pagea (Led Zeppelin). Možno sa vám zdá že je to ,,zoso´´ ale nie je to tak. Nehľadajte v tom písmená. Význam symbolu nebol nikdy vysvetlený a to mu dáva tajomno, ktoré ma fascinuje. Niečo mi našepkáva ako keby to bolo akési perzské alebo nejaké staré arabské čáry máry.
 Čert vie......
 (klobúk-kimono-tričko-HM, nohavice-tally weijl, doplnky-promod-camaieu,kabelka-sekáč, topánky-mango)

Blue

16:35:00 Unknown 4 Comments

Ahojte. Strašne rada by som vám sem dala nejaký outfit post, ale veci sa majú teraz tak, že  práve ležím v Bratislave v Univerzitnej nemocnici zo zápalom obličiek. Možno som sa mala lepšie obliekať, alebo to spôsobila baktéria, čert vie, stalo sa a ja to nejako musím zvládnuť. Je tu strašná nuda , som na izbe s  babkami a  infúzie, ktoré dostávam sú ako nejaké narkotiká. 
Nestrácam však dobrú náladu a nebyť priateľa a rodiny asi by to tak nebolo.
 Dúfam, že čoskoro budem pokračovať v starých šlapajách. Zatiaľ sa majte.
Svet je modrý :)




Taste of India

17:34:00 Unknown 2 Comments

 Ked si kupujem topánky, vždy  prihliadam na to, aby boli pohodlné. Nemyslela som si, že toto leto ma opäť dostanú sandále na platforme, no stalo sa (detailnejší záber TU). Na to aké sú vysoké, musím pochváliť ich stabilnosť a aj to, že okrem malého dotlačeného prúžku od remienka sa mi neurobil ani jeden pľuzgierik.
 Mám totiž to strašne čudné nohy a do krvy ma dotlačiť dokážu aj tenisky. 
Trpím syndrómom hipisáckej nohy (očividne odmieta obuv) :D Riskla som to, oplatilo sa. 
Moja posledná retro vychytávka je nákupná taška so sloníkmi, ktorá je typická hlavne pre staré babky. Vždy som ten indický motív obdivovala. V hlave sa mi  ale vynárala otázka.....mám si  kúpiť tašku, ktorú nosia babičky namiesto kabelky? nebudem trapoš? (samé Barbie otázky, niekedy mám myšlienky ako totálna sliepka a hanbím sa sama za seba :D)..... 
Potom mi však čosi našepkalo do ucha, že prečo by som sa mala obmedzovať?! 
Svoj nákup si tam môžem strčiť aj ja, nie len babka no nie? Dala som pani predavačke 5€ a taška je už navždy moja.  Teším sa s nej, to vám poviem. Mamina mi hovorila, že mala rovnakú ked bola mladá :D Môžem si pochváliť aj to, že je to ťavia koža. Takže istá kvalitka tam možno bude.
Týmto chcem povedať, že prispôsobovať sa okoliu a riešiť, čo si o mne pomyslia ostatní ľudia ma už chvála bohu prestáva zaujímať. Ved o čo ide ak nie o to cítiť sa dobre hm?........ 
Ľudia si síce určujú hranice vkusu a nevkusu sami, ale na svete neexistuje pravda, zákon čo je pekné a čo škaredé. Sú to len slová.
Ako sa hovorí.......proti gustu žiaden dišputát.

ps: aj vaša starká/babička ju má? :D haha

(sandále/sandals: Mango, šortky/shorts: DIY second hand, top: NewYorker, blúzka/shirt: H&M, bižú/jewellry: SIX, H&M, DIY )

The Rolling Stones

8:02:00 Unknown 2 Comments

K logu Stones a ich muzike mám dosť pozitívny vzťah.
 Preto nechať niečo ,,ojazykované´´ v obchode si nikdy neodpúšťam. 
Toto leto som sa odvážila aj na volnejšie nohavice a slimky som odložila na dno skrine.
 Vytiahnem pravdepodobne až na jeseň, alebo ked sa ochladí.
Aby som furt netárala len o handrách ........zachvílu je tu Masters of Rock
Fakt sa teším. Idete niekto? Bude tam Sebastian Bach (Skid Row)........asi odpadnem haha.

(Jacket/bundička: GAP -second hand, top/tielko:Pull&Bear, Pants/nohavice: Bershka, Bag/taška: H&M, eyewear/okuliare: Promod, shoes/topanky: staré cowboye )