Translate

Vajco

10:26:00 Unknown 7 Comments

 Prajem Vám Veselé Via.......Veselú Veľkú noc plnú snehu a dúfam aj darčeky budú :D príroda sa zbláznila, ľudom šibe, tejto dobe šibe a tak idem vypnúť na hory. Krásne sviatky všem :)
Čo poviete na moje heavy metalové vajco /,,/ ?:) 

what´s new?

20:48:00 Unknown 5 Comments

Prepáčte, že prispievam minimálne, ale každý deň je rovnaký, nič nevládzem a ide ma je*núť ked vidím ten sneh O.o . Už máte vianočné darčeky ? hahaha :D
Čo už. Ja si dopĺňam endorfíny inak! Moje prvé Zeppelin platne! No asi ani nezaspím od radosti :) Juhuhuúúú. A druhá praktická a potešiteľná vec je, že ked sa vám zničia nohavice, nekúpte si jedny ale rovno troje a máte pokoj. 
Ja som urobila čudnú vec a kúpila som si všetky tri farebné!:) Bordové pruhované (vždy nejaké odtiene červenej v skrini musím mať), fialové a moje vysnívané tmavé tyrkysové <3.  Za pár dní sa mi snád podarí vám to odfotiť lepšie a hlavne na mne :D. Na veľkú noc, ale idem na chatu na Liptov, takže budem tiež nečinná. Užite si vytúžené voľno hlavne ho neprespite  !:) a pozor na chlast :D

Nový Jimi hendrix

14:58:00 Unknown 3 Comments

Nieje to síce môj článok, ale pokladám ho za dôležitý...tak čítajte :) 

Kam by smerovala tvorba Jimiho Hendrixa? Tak túto otázku si už kladie od Jimiho smrti asi každý z nás. Spoločnostiam Experience Hendrix LLC a  Legacy Recordings sa ale v posledných dňoch podarilo niečo úžasné. 5. marca 2013 vydali nový posmrtný albumu jedného z najslávnejších gitaristov všetkých čias Jimiho Hendrixa s názvom People, Hell and Angels. Na albume sa objaví 12, doposiaľ nevydaných pesničiek, ktoré jasne naznačujú, ako by vyzerala ďalšia tvorba tohto gitarového mága. ”People, Hell and Angels je naozaj názov, ktorý vymyslel sám Jimi. Raz som si pozerala knižku s jeho textami, keď som zrazu natrafila na tento nápis” – hovorí Janie Hendrix (Jimiho sestra).

 Navzájom sme si sľúbili, že sa o seba budeme starať, a ja na to pozerám ako na celoživotný záväzok. ” Na tvorbe tohto atypického albumu spolupracovali Janie, Eddie Kramer a John McDermott. Ak by Hendrix ešte žil, tak by minulý rok oslávil úctyhodné 70. narodeniny. Počas svojho života si vytvoril s Eddiem Kramerom veľmi dobrý vzťah – Kramer mu nahral všetky albumy a takisto nahral aj jeho predstavenie na Woodstocku v roku 1969. Nový album je jedinečný nielen preto, lebo je vydaný dlho po Jimiho smrti, ale týchto 12 doposiaľ nevydaných skladieb jednoznačne naznačujú, akým smerom by sa pobral Hendrix vo vlastnej tvorbe ak by ešte žil.  Takže takýto je album posmrtný album velikána s názvom “People, Hell and Angels”: 

 original článok http://www.weloveguitar.net/jimi-hendrix-a-peole-hell-and-angles/5/

spring

19:52:00 Unknown 8 Comments

Už je tu oficiálne jar. Hurááááá............á trochu inšpirácie :)

Perfect Strangers

17:44:00 Unknown 14 Comments

Hela hou!
Ahojte! Čo nové ? Ja len drobnosti! Nestíham fotiť outfity, lebo o 19tej večer je ešte stále tma, tak le pardon. Dnes som bola nakupovať a celkom sa mi páčilo čo všetko mali. Samé indiánske veci to teda môžem :) Tak som si zobrala lebku toho bizóna či čo je to a tie fialovo-bordové nohavice stáli len 5€. Tak mi to prišlo ako hriech nechať ich tam. Len už aby bolo teplo. Veľmi sa to na jar nepodobá. Ako ste prežili víkend? Ja relaxačne: Mechanický pomaranč, oprášila som gramec-lebo máme nový ;) a dočítala som brak menom Posadnutosť od Petera Jamesa. Teraz sa chystám na knihu Extáza od Irvina Welsha ( autor Trainspottingu). 
Posielam vám song :-* :)

08.Shout Mercy

15:10:00 Unknown 9 Comments

Ked už ide tá jar tak treba aj nejaké zmeny no nie? Prvý raz v živote mám bielu kabelku. Spokojnosť nadovšetko a to stačil len obyčajný New Yorker. Kabátik čo mám na sebe som vyhrabala v sekáči za  ctihodnú cenu 1,89€ . Ako keby ho vymysleli pre mňa. Kožák na spôsob klasického trenčkotu juhúúú.  Nejak sa v ňom cítim ako Michael Kocáb-nvm prečo :D. A k novým botám ako uliaty . Verejne známu šatku z HMka mi kúpila moja kolegynka v práci. Pozdravujem cmuk :). A najväčšia modelka je aj tak naša mačka Zita ;) ( 2há fotka za mnou).

navajo

20:14:00 Unknown 3 Comments

Už ste si niekedy niekto objednávali nohavice či rifle cez net? Ja mám dosť obavy. Kedže všelijaké značky si válajú čísla podľa seba a raz oblečiem 29tky, potom 30tky a niekedy sa pritrafí aj tá 28mička, čo je na moje široké boky už dosť anorektické číslo, ale stáva sa. Vždy ked si nejaké nohavice kupujem, kúpim si to číslo ktoré je mi tak narvané, že v ňom nemôžem ani dýchať a vždy sa mi nosením tak roztiahnu, že by som ich mohla nosiť aj v 4 mesiaci tehotenstva ( nie nie som v tom nebojte). Potom ešte aj šomrem, že musím stále nosiť opasok. Vyhliadla som si na asose (áno zas) takéto krásno krásne krasotinky, ale skutočne netuším či by mi boli dobré číslo 10, alebo 12. Nechcem, aby sa mi stalo, že ich neoblečiem ani po stehná, ale zasa ani to, že by som sa v nich mohla potápať. Aké máte s týmto skúsenosti? Dá sa spoľahnúť na tie ich tabuľky ?
 ps: dnes mi prišli  topánočky, neskôr uvidíte ;) sedia ako uliate <3
ps: rozbieham starý blog s Mischel double W , trošku zmena, ak by ste chceli sledovať http://theblackcapricorn.blogspot.sk/

Knihy, knižky, knižočky

12:43:00 Unknown 14 Comments

Dnes je veľmi príjemný deň, lebo som nemusela ísť do roboty a môj ocino mi zvestoval ráno novinu, že sa v BB koná v Divadle Štúdio Tanca- blšák s knihami! 
Potešila som sa a tak ešte pred obedom sme sa ta vybrali. Možno tým, že to bolo otvorené len od 9tej, tam zas toľko ľudí nebolo, no aspoň mi nevyfúkli knihy s ktorými som sa vrátila domov :) (posledná fotka)
Pôvodne sme sa tam vlastne hnali kvôli vinylom, hlavne oco. Tie však boli len na riedko, ale tak dve sa nám presa len ušli. Ak ste z BB akcia ešte trvá do 16tej. Have a nice dayyyyyy.
ps:triko Patti Smith som si dala urobiť

Show me the world that´s inside your head

15:24:00 Unknown 3 Comments

 1.prekvapila som svoju skriňu šatami.......dokonca bodkovanými !..a nielen skriňu ale aj seba :) 
2. brašnička zo sekáča- in love <3
3. konečne som spojazdnila svoj vešiak na bižú ....a to stačilo len dva klince a kladivo
4. aj lebky budú.....na mne,vo mne ,všade,vždy
5. Elvis-áno, Elvis šperkovnica -veľké áno <3
6. dúfam, že toto je posledný týždeň kedy ich nosím, okopance heh
7....a čakám jar :)





Black Pyramid

13:57:00 Unknown 5 Comments

Jeden z mojich najobľúbenejších blogov je Black Pyramid
Nájdete tam veľmi veľa inšpiratívnych fotografii a hlavne krásnu bohémsku bižutériu. Prispievajú síce veľmi málo, ale ak už niečo hodia ,vždy ma to zaujme.
 V poslednej dobe to nebolo až také super, ale tak cca rok, dva dozadu keď začali byť v móde všelijaké tie záležitosti s kryštálmi a inými kameňmi som túto stránku navštevovala naozaj často. Ak sa sem teda vyberiete pozrieť, rovno si kliknite na ich archív do roku 2011. 
Black Pyramid  má aj vlastný eshop blackpyramidshop.com. Cenová kategória sa ale rovná skôr tomu či rozbijete svoje prasiatko....
Ja sa aspoň kochám a keď sa náhodou stane, že vidím v obchode niečo podobného štýlu ihneď to kupujem a veľmi sa s toho teším. Nestáva sa to často, preto je to pre mňa tak trošku vzácne. Väčšinou sa k tomu dostanem cez bazár, ento shop, alebo na jarmoku. Vždy sa poteším, keď mi ľudia tieto čačky obdivujú a ešte viac ked to nevidím na každom druhom dievčati O.o


asosky

12:36:00 Unknown 10 Comments

Včera večer som si objednala jedny s týchto topánočiek. 
Nejako som sa nevedela rozhodnúť, lebo mi to stále balansovalo.
 Každý kus mal svoje plus a mínus. 
Chcela som niečo čo ešte nemám, čo bude nie veľmi vysoké a zase ani prehnane drahé. 
Číslo 1- podobné už mám, ale nie čierne a bez cvočkov, číslo 2-zaujímavá špička, motorkárska klasika, číslo 3 presne podľa mojich predstáv-bohužiaľ sú celé umelé a číslo 4- tým, že je to vzor bude to ťažšie kombinovať.
Uhádnete, ktoré som si nakoniec kúpila? :)
ps: aký ste mali týždeň? teší vás slniečko? ... mňa veľmi! Neviem sa dočkať jari :)
na záver rocknroooooooooooll !:)