Translate

Versus

17:15:00 Unknown 8 Comments

Mám veľmi rada značku Versace. Vždy sa mi páčil taký ten snobsko-občastalianskogýčovitý-sexy štýl. Nedávna kolekcia , ktorá bola vrhnutá v spolupráci s J.W.Andersonom ako Versus môjmu oku naozaj ulahodila. Samá koža, samí punk a androgýnny štýl, objavila sa tam krásna modrá a rôzne geometrické textúry. Všetky outfity si môžete pozrieť  na stránke www.versusversace.com . Samotná Vogue písala článok, ktorého nadpis znel: Je J.W.Anderson nový Gianni Versace?. Uvidíme čo prinesie budúcnosť. Do histórii Versace až tak hlboko nesiaham a ani sa v nej nevyznám, ale myslím si že po smrti  veľkého Gianniho je toto asi prvá spolupráca s niekým novým. Ak sa mýlim, opravte ma. Viete toho viac? Čo poviete na túto ,,kolekšn´´ ?:)
Mňa hlavne oslovila tá mladícka-rebelská energia týchto modelov :) Obliekla by som si asi úplne všetko!





Miau n roll

14:41:00 Unknown 10 Comments


Tvrdí sa, že zabíja smrť. Tak to nie je. Zabíja vás nuda a ľahostajnosť.
I need More, Iggy Pop
*
Jediný deň voľna a ono musí pršať.  To je snád nejaký trest? Chce sa mi všetko len nie trčať dnu v izbe a robiť nudné aktivity. Neviem či je Slovensko zakliata krajina, ale večne sa tu za deň minimálne 4x poriadne nas*riem. Takmer vždy kvôli ľudom a ich chovaniu, kvôli nevyspytateľnému počasiu, kvôli nedostatku času pre samú seba a kvôli stereotypu, ktorý ničí moje mozgové bunky. 
Chcela by som proti tomu nejak bojovať, ale asi mi nezostáva nič iné iba naučiť sa nebrať si to tak k srdcu.  Ešteže tu stále mám ten svoj ,,vesmír´´, ktorý nemienim opustiť :ˇ) Nechcem byť až tak negatívna a tak...
mám aj milú novinku. Naša rodina sa bude rozrastať, haha. Nie nie ja to našťastie nebudem :D Moja mačka  Zita je kotná a kocúrova matka ( mačka Iris,ktorú vlastní kamoška Katka) tiež. :D Takže ak by ste mali záujem o drobce, rada darujem :) Uvidíme koľko kusov ich bude. Miu....
Z druhého súdka: leopard môžem , mohla som, budem môcť, pohľadnica z výstavy David Bowie-Ďakujem Katke, je to boží ! <3 
Myslím farebne, no chodím v čiernom 8-)
topánky a balzám na pery : H&M, rúž Rimmel,
 pohľadnica- David Bowie a William S.Burroughs -photograph Terry O´Neill
 colour added by David Bowie (Victoria and Albert Museum, London)

nomadi per sempre

20:03:00 Unknown 5 Comments

Dnes mi prišli mokasínky z asosu. Radosť! Pohodlné, krásne, oco ma zje*al , že také nosí naša starká a ja som mu na to že : ,, áno ja viem´´ :DDDD a btw on nosil také tiež ešte si ich pamätám, mal v tom biele fusakle( ponožky). Haha. Nejak chytám nákupné horúčky. Dnes som si skoro kúpila tričko z Mickey Mouse-om. jediné čo ma zastavilo , bolo to, že som zistila, že pri sebe nemám peňaženku. Ešteže so si to všimla pred platením :D Bol by to trapas, ale zľakla som sa, že mi ju šlohli a nakoniec bola doma. Toť vše toto sú nejaké fotky z posledných týždňov :)


I Love T

13:59:00 Unknown 7 Comments

Stále premýšľam, či si nedám nejaké nové tattoo. Láka ma to. Leto je asi najhoršie obdobie na tetovanie. Číhajú na vás nástrahy v podobe slnka, vody z bazéna a iné veci, ktoré by mohli spôsobiť zlé hojenie mikroskopických raniek. Zatiaľ na to asi kašlem, ale už aspoň viem, že čo to bude. Skúste uhádnuť. Je to na jednej s týchto fotiek..... :)
Čo vy a tetovanie? Máte nejaké? Chystáte nejaké? :) Som zvedavec......

10.My gypsy road

13:41:00 Unknown 6 Comments

I used to be now I'm not what you see, lord I try
And now it seems all those dreams have come true, but they're passing me by
Some fast talkin' mama for a dollar put a smile on my face
I'm drivin' all night
I end up in the same old place

My gypsy road can't take me home
I drive all night just to see the light
My gypsy road can't take me home
I keep on pushin' cause it feels alright...