Translate

Hell on high heels...

17:48:00 Unknown 3 Comments

Keby ste sa ma spýtali na čo dokážem oplieskať 2/3 výplaty  jednoznačne by som povedala , že sú to topánky. Mám rada oblečenie samozrejme, ale topánky majú vždy popredné miesto v rebríčku nepotrebných hodnôt :D . Momentálne slintám nad týmito fotkami, pretože ma už 3 týždeň stále bolí členok na pravej nohe,  a kvôli tomu nemôžem nosiť žiadne podpätky. Bolo by mi to jedno, keby že je tradičná zima a sneh. Ale po snehu ani stopy a preto som to brala aspoň ako pozitívum pre nosenie podpätkov. No teraz asi ťažko :(.....
Ktoré sa vám páčia najviac ?:)

DIY Hendrix T-shirt

20:28:00 Unknown 10 Comments

Už vyše pol roka kamarátovi stále sľubujem , že mu urobím tričko ,,džimiho hendriksa´´ :D . No a tak som sa konečne odhodlala. Najlepšie tričká na kreslenie sú tie z H&M-ka z organickej bavlny. Farby na textil kúpite v  kníhkupectve Panta Rhei v oddelení Da Vinci ( hen tie potreby pre ručné práce). Kus stojí vyše 3€, ale tej farby je tam dosť veľa. Takže môžete domaľovať aj obliečky na postel ha ha. Nie je to nič špeciálne. Hotový výtvor po niekoľkých hodinách už len fixujete žehličkou asi 10min. Ak to urobíte dobre farba sa vám v práčke nerozpije. Ak zle tak bud ste to fixovali málo, alebo máte naprd farby. Nie som ja dáky maliar. Ale zasa ani hanbiť sa za to nemusím. Hlavné je, že to venujete z lásky no nie?:)
btw...zajtra by mal Jimi narodky :(


I love U...top 3

20:43:00 Unknown 3 Comments


Hands on!

15:33:00 Unknown 3 Comments

Dlho som sem nič nedala. Mala som plnú hlavu vecí....vecí, ktoré sem ani nepatria a sú nudné.Alias práca....
Ale posledné dni som si trošku dopriala aj nejaké oblečko, aj serepetičky. Zajtra možno uvidíte ,,autfit´´. Ak zas nebude pršať hahaha.Túto sobotu asi strávim v posteli s DVDčkami a Winnetuom. Nemám chuť na nič. Včera v jednom bare mi krásne zatiahlo na krk + úchvatný cigaretový puch , ktorý sa mi bude držať vo vlasoch asi týždeň. (áno aj po umytí). ... Tak si to užite aspoň vy. Ja idem čerpať energiu a dopĺňať si spánok... a pak hands on!
...toť troška gifíkov :)
ps: chcem sneeeeeeeeeeeh :(
a song venujem Mishi McKagan :)

vianočný wishlist

19:18:00 Unknown 1 Comments

Na tej pravej strane sa už pomaly pracuje;-) A podprsenka najviac sexy! Ak to nezoženiem urobím si takú :D. Btw vyraďovala som dosť kožených sukieň, lebo som dosť zväčšila a už ma to všade tlačí. Ak by ste mali záujem tak celý album z vecami na predaj nájdete na FB stránke Hardrockrepublica TU

25 years in Rock... and still going strong

12:48:00 Unknown 4 Comments

Dnes som to tak celé zhodnotila, že už by som chcela sneh. Vonku to vyzerá otrasne chmúrne, navyše s tých daždov ma vkuse bolí hlava. Tento víkend som síce bola na dvoch koncertoch, ale aj tak ma  viac pobavili  staré Winnetou-ovky. Indiánska klasika našich otcov :D . Je to pekné čítanie a  okrem toho trojdielna vyše 900stranová mi zabije kopec nudy a to práve chcem. 
Nedávno som tu dala taký post s kabelkami, tak som si nakoniec objednala túto vybíjanú. Je dosť veľká, teším sa na ňu. V utorok by to malo dofrčať !!! (asos.com)
 Veľmi sa už teším na  1.december. Čaká ma totiž super koncert nemeckej heavy-divy Doro vo Viedni. Chceme to spojiť aj s nejakým výletom po meste. Určite to celé zdokumentujem ;)
Je tu ešte jedna vec. Rozmýšľala som, že začnem vyrábať nejakú vlastnú rockovú bižutku. Uvidím ako sa veci budú mať. Ale ak áno tak brnátkové náušnice budú hlavná ,,ingrediencia´´ ;)
A čo sa týka 19.11.2012 už asi viete čo sa deje okolo Led Zeppelin juhúú! Som rada , že starčekovci to aspoň takto poriešili :) Čaká nás 2hod. film v kinách po celom svete. Samozrejme na Slovensko sa z vysoka daľeka vysrali a tak neostáva nič iné len si to dvd kúpiť ( samozrejme nie som proti ale ísť do kina na Zepp by ma potešilo viac).... 
ps: moja nová módna ikona......Kiss ;)

Meow

20:15:00 Unknown 10 Comments

Tieto fotky ani nepotrebujú komentár. Jednoducho mačky sú moje najobľúbenejšie zvieratko. V minulosti som ich mala teda dosť, momentálne nám doma behajú dva kusy. Je to blázninec ked sa dostanú do izby. Ale aj tak ešte jedno malé čiernučké by som  veru neodmietla :) Sú to fascinujúce tvory s naozaj zaujímavou, ale aj smiešnou povahou :) Aký máte  k miculkám vzťah vy ?:ˇ)

sh sh sh sh shoping ......

17:03:00 Unknown 7 Comments

Už dávno som si nekúpila nejakú praktickú kabelku. Dosť som aj poničila. Musím ale vyberať vždy len také čo sa dajú chytiť do ruky. Tie na plece mi zakázala ortopédka. Mám totiž to jedno plece vykrivené práve od ťažkotonážnych kabeliek, ktoré sme plnili učebnicami a následok každodenného nosenia si vyžiadal túto ,,Quasimodo´´ daň :D Obletela som celý asos.com až som sa nakoniec rozhodla pre elegantnú čiernu. Hádajte, ktorú som si kúpila :) ?! 
 Ešte som rozmýšľala , že namiesto nových jeansov by som si radšej kúpila nejaké šibnuté lesklé Van Halenovské nohavice. Len sa dosť bojím, lebo gate to je predsa len háklivá téma a merať podla nejakých tabuliek sa mi veľmi nepozdáva. Hlavne tie britské číslovania. Ak nosím nohavice číslo 29 som 12? alebo 14?. Má s tým niekto skúsenosť? Pozdávajú sa mi tieto dvoje (vid.fotka).
 Mimochodom už máme doma nového kocúrika :) Je to beťárik :) 


home sweet home

18:43:00 Unknown 7 Comments

Niekedy sa mi stáva, že sa mi  v sobotu večer nechce nikam ísť.A tá sobota je tuším práve dnes. Už si ani nespomínam, kedy naposledy som len tak nečinne večer zdochýnala pred telkáčom. Ak sa nájdu nejaké vhodné filmy v našich slovenských programoch, ktoré stoja za veľké H, budem rada. Ak nie rozdám si to s Fitzgeraldom ;) :D Uvarím si čaj a pustím si Yes. 
Okrem toho sa vám chcem pochváliť, aké super boty som si kúpila v second hande. Boli úplne nové a vo vnútri bol ešte papier na vypchávku. Ked som videla, že sú kožené a majú krásne postriebrenú špičku a zadné boky nemohla som ich tam nechať. A poviem vám, že sú pohodlné ako papučky :). Čo sa týka kníh vrhla som sa na klasiku. Rockové hviezdy som nechala v poličke. Za to vinyl tam neodložím asi nikdy- dnes Black Sabbath s Diom <3 S kozmetiky som prvý raz vyskúšala micelárnu vodu od La roche posay. Je perfektná ak máte mastný fejs. V lekárni teraz dostanete u La roche aj nejaké darčekové balenia za výhodnú cenu. A ak raz vyskúšate tento Lancôme  makeup tak sa už k starému nikdy nevrátite. Tentoraz som si ale kúpila svetlejší odtieň. Ten letný bol dosť tmavý. Potom už len nejaké drobnosti vid. na fotke. 
Majte sa krásne užite si sobotu !:

Oh Coco!

19:36:00 Unknown 7 Comments

Poviem vám, že nijaká iná kabelka ako práve Chanelka- na mňa nepôsobí tak kúzelne. Je to krása vidieť ju v toľkých tvaroch a farbách a už len to obyčajné, ale pritom skvostné logo, ktoré v sebe nesie históriu, eleganciu, nadčasovosť a veľký kus umenia ma neprestane fascinovať asi nikdy. Dúfam, že raz na staré kolená sa mi aspoň  jeden kus ocitne v skrini..... Asi pošlem list  Ježiškovi.......hmmm alebo Lagerfeldovi ? 
Vyberte si! Pošlem vám jednu ..hahaha ;) :D

say U, say me

22:02:00 Unknown 3 Comments


 Tak dostala som túto úlohu od Cheryl tak ju teda plním :)
Otázky, odpovede..atd

1. Máš na výber: buď prídeš o zrak, alebo o sluch - ktoré si vyberieš a prečo?
Určite zrak. Neviem si predstaviť život bez hudby.
2. Bez ohľadu na cenu ti bude venovaný jeden kus oblečenia/topánky podľa tvojho výberu, čo presne to bude?
No asi CHANEL kabelka <3 Klasika najväčšieho štýlu.
3. Čo ťa odpudzuje na opačnom pohlaví, psychické aj fyzické?
Psychické asi ked je muž strašne fylozofuje, je vzťahovačný a k tomu buran a bitkár, a fyzické nízky  vzrast a zanedbané zuby -to je kolík do hrobu fuj .
4. Ktorou Disney princeznou by si chcela byť a prečo?
Jednoznačne Pocahontas, lebo je to dobrodružná kočka! A má krásne čierne vlasy  a veľké očiská <3. Bola to moja naj rozprávka. Ešte mám kdesi aj barbie pocahontas od matela haha
5. Vyhrala si rande/stretnutie s celebritou na celý deň. Kto by to bol?
No už pre zvedavosť asi Sebastian Bach (spevák Skid Row) a ak by odmietol tak asi Slash :D
6. Ktoré chlapčenské a ktoré dievčenské meno sa ti najviac páči?
Marcus a Ester alebo Esteé

7. Pesnička, z ktorej nemôžeš počuť ani prvých 10sekúnd, lebo ti absolútne lezie na nervy?
hentá pičovina-.... žijeme len raz ,slnko svieti ..blah blah no viete tá srajda rapová  lacná -trápna -gýčová pre deti a bujakov z dvojkilovou retiazkou na krku :-!
8. Keby si bola knihou, bola by si...?
biografia o Lemmy Kilmister-ovi
9. Najobľúbenejšia maškrta?
marcipánová čokoláda, marcipán teda vo všetkej forme
10. Rovné, vlnité alebo kučeravé vlasy?
dlhé rovné .....norwegian black metal :D ,ale páčia sa mi aj vlnité ako mal za mlada Robert Plant
11. Čo máš práve na sebe?
Ultra asexuálne pyžamko zo sovičkami a vyťahané machovo zelené tepláky 8-) už len tepláky sú asi najasexuálnejší odev na svete.... hned po šušťákoch :D


11 o mne

* milujem mačky
* najradšej počúvam hudbu z vinylu
* chcela by som vlastniť vlastný rock shop
* dokážem sama zbaštiť veľkú pizzu a k tomu veľké pivo
* neskutočne sa mi páčia dlhovlasý muži
* moja fóbia sú veľké kobylky  a modlivky,inak by som zaspala aj s pytónom okolo krku ale toto nikdy!
* ked chcem viem aj poriadne zagadžovať, celkom  slušne ovládam  stredoslovenské nárečie :D
* do budúcna si plánujem  pravú ruku potetovať od vrchu po spodok celú
*  dokážem hrať na bicie, jedny mám aj doma , otec je muzikant tak občas spolu jamujeme Hendrixovky , on hrá skvelo na gitaru, je to talent
*  chcela by som blond hrivu ako M. Monroe , ale mne sa to nehodí lebo som ,,cigánka´´ :-/ fuck
* milujem koncerty a živú hudbu , opovrhujem umelinami (na 80%)

Tak a teraz označujem tieto blogy a :
(Nájdite sa ,nejdem vás s tým otravovať :)
http://girlwiththeblackarm.blogspot.com/
http://feathersintodust.blogspot.com/
http://adaadrianova.blogspot.com/
http://www.lesimple.sk/
http://zrohu.blogspot.com/
http://thepalea.blogspot.com/
http://bielypav.blogspot.com/
http://www.cajova.com/
http://ivanaiw.blogspot.com/
http://stylishfox.blogspot.com/
http://fashion-crimewave.blogspot.com/

a otázky  pre vás :

1.  čo na sebe najviac neznášaš  ?
2. pripadajú  ti na žene  viac sexy zvýraznené oči alebo pery?
3.  máš rád/rada chili ?
4. kebyže sa môžeš preniesť späť v čase a žiť tam, ktoré obdobie by to bolo?
5.  podpätky či tenisky?
6. ktoré, zvieratko sa ti mega hnusí  ?
7.  ktorú hudobnú osobnosť najviac obdivuješ?
8. Lady Gaga- gýč, alebo ikona?
9. čítaš knihy?
10. vysnívaný cestovateľský sen?
11. prečo bloguješ?


T-bands

20:16:00 Unknown 11 Comments

Neviem prečo som si myslela, že ich mám viac. Možno tá kôpka v skrini robí klamný dojem. Chýba mi ešte strašne veľa kapiel čo by som chcela. Whitesnake, Blue Murder, Pink Floyd, Deep Purple, David Bowie a atd. Niektoré sú objednané, niektoré kúpené a niektoré som si robila sama. Aj tak najkvalitnejšie sú vyťahané 15 ročné tričká -dedičstvá po otcoch :D Isto si pamätáte tie nákupy na trhoch, kde ste okrem hračiek, slameného nábytku,  záclon a iných kravín vždy našli aj klasické čierne tričká s potlačou :D ...samozrejme bez cukrovej vaty to aj tak nebolo ono :)




wtf

14:37:00 Unknown 3 Comments

Čo to znamená pre tento blog, že približne od 17tej hodiny je už hlboká tma??? Asi len to, že počet outfitov, ktoré zvládame odfotiť je nula. Ráno na to nie je čas a môj príchod z práce je už za tmy. Som s toho trošku smutná, lebo potom to tu len tak pláva kadejakými fotkami a to zasa nie je 100% cieľom tohoto blogu. Čo už.... s tým asi neurobím nič a ani toto sťažovanie mi nepomôže. Ja len aby ste vedeli, že prečo. ...
Pridávam sem teda pár vecí, ktoré sa oko mňa dejú. Napríklad, že som našla svoju stratenú DIY vestičku Hard rock Republica a aj na jeseň som si privykla nosiť šaty! Tie kvietkované som ulovila asi pred mesiacom v sekáči.To je na mňa fakt neobvyklé, lebo ja som čisto riflový typ (ked je kosa). Rozmýšľam, že ešte jedny by som si rada kúpila. 
Poraďte nejaký dobrý shop z netu! :) Niečo čo ešte možno nepoznám.
Prajem pekný víkend :)