Translate

Hallo part.2

22:16:00 Unknown 2 Comments

Toho Halloweenu sa len tak nezbavím. V stredu ma čaká ďalšia party.  Od radosti neviem aká kreatúra budem tentoraz. Ale ako som písala v predošlom poste asi niečo bububu. 
Okrem toho mám veľkú radosť a fičím si na gramofóne, ktorý som si dotrepala do izby. Teraz pri tom môžem aj zaspávať :) Ešte aj z Morrisonom... aúúúúú ):->

Halloween party

16:36:00 Unknown 3 Comments

Síce v predstihu, ale včera sme mali Helloweensku party. Väčšina z nás ani nemala typické helloweenske kostýmy. Skôr ako keby sme si pripomínali karneval. Ja som išla za akési funky čudo ala 90s. Mám len pár fotiek, ale neskôr možno nejaké získam tak ich sem hodím. No, čiže to ružové čudo na prvej fotke som ja :D
Kamarátka išla za mačku a druhá za cowboyku. Na budúci rok tomu chcem pridať zombie nádych.
Ak sa aj vy chystáte na nejakú halloweensku party, nezabudnite DJovi povedať, že ak nepustí Jamesa Browna,tak party sa ani neráta ;-)

Bazaaar

19:49:00 Unknown 2 Comments

Nedávno som bola lašovať v takom bazári, kde mali snád úplne všetko od elektroniky,náradia,oblečenia, hud. nástrojov až po šrauby a skurtky. Proste totálne všetko, čo už ľudia nechcú.(niečo ako blší trh :D) Bola som zvedavá, že čo tam také majú a okrem fakt pekných retro serepetičiek do bytu ma najviac zaujal stojan, kde boli povešané prívesky a koráliky. Cena ako za keksík, že 50centov no nekúpto. Pani lebka a čudesný kruh z ostňami.... yummy O:-)
... tým chcem povedať, že sa nebojte vstúpiť do predajní, ktoré vyzerajú soc :D

 





Bones

23:16:00 Unknown 5 Comments



typ: Books,Music,Beauty

17:16:00 Unknown 5 Comments

1. Kniha Lucia Piussi.......ona je skrátka skvelá a vždy pobaví 
2. LP T.Rex....glam ako sviňa-true love
3. Rýchloschnúce laky Rimmel a Astor
4. Knižočka Led Zeppelin plná faktov a iných vecí
5. Októbrový rock&pop s Jimi Hendrixom-skvelé fotky aj články 
6. DVD Cream live  Royal Albert Hall
7. Vonné tyčinky- Nagchampa agarbathi....vôňa, ktorá vás prenesie do vesmíru o.O
8. Krém Himalia Herbals (dm drogerie)...skvelý na ruky alebo suché miesta
9. Maska na tvár Oriflame s citrónom a očiankou..výborná na mastná typ pleti 

FABULOUS STAINS

19:57:00 Unknown 4 Comments

Chcem sa poďakovať Mishi McKagan za to,že so mnou urobila tento krátky rozhovor na blogu FABULOUS STAINS na ktorý prispieva ona + ďalších 10 blogeriek s celého sveta (Jessi Jae JoplinBebe Zeva,Molly SodaLucia Ribisi,Laura CherrygroveChelsea ReaVioletta EllNorelle Rheingold, Misha McKagan,Vell SvAileen Estrada ) Blog je veľmi zaujímavý a ladený do minulích rokov ako sú 70s-80s-90s celkovo v bohémskom a crazy štýle .



Mick

18:04:00 Unknown 10 Comments

Chcem Vám predstaviť nášho nového člena rodiny, ktorý k nám onedlho zavíta :)  
Má 4 nožičky, jeden zvedavý ňufáčik a dlhé fúziská. Je to malinký zvedavý nezbedník.
 Mick.
:)


to be a rock...and not to roll

21:45:00 Unknown 6 Comments

Predstavujem vám kapelu, ktorá najviac ovplyvnila môj zatiaľ krátky život. Viem,že pre niektorých to nie je žiadna novinka,ale pre tých čo to nevedia to možno pomôže pochopiť v akom duchu a rozmýšľaní alebo štýle sa pohybujem. Nikdy ma tak  nenadchnú novodobé kapely ako táto.  Stále si myslím, že hudba minulých dôb je omnoho kvalitnejšia  než tá dnešná.... Nieže by bola zlá ale.......nieje tam ten ,,smrad´´ chápete.
Pre mňa najväčšia Rock n Roll-vá kapela v zložení Robert Plant, Jimmy Page, John Paul Jones a John Bonham.

wishlist -fall 2012

19:10:00 Unknown 6 Comments

Samé nepotrebnosti, ale tá kabelka! Do ručičky najlepšia! Špicaté topánky teraz pre mňa nr.1 ! A kožená sukňa do áčka. Túto sezónu mám hrozne chuť na nové tvary.Ešte keby som tak pochudla a natiahnúť sa do slimiek z vysokým pásom ...a bola by som spoko.... O:-)
Dúfam, že tento rok bude sneh len na Vianoce a dosť. Chcem opätky vždy a všade!:) Žiadny ľad!

On The Road

14:18:00 Unknown 9 Comments

Raz za čas odhodiť čierne veci a ponoriť sa do obľúbených 70tych rokov.......kedy inokedy ak nie teraz na jeseň?! Celé leto som sa tešila, že si môžem dať klobúčik a po večeroch pri sviečkach počúvať najväčšie70s pecky. A opäť ma chytajú  zvonáče . Chcelo by to nejaké nové...
Stále sa mi to behá hlavou..... Grand Funk  Railroad, Robert Plant , Janis Joplin, Ted Nugent, Keith Richards, kovbojky, pilotky,dlhé rovné vlasy, divoký západ, motorky, Amerika....ja som sa tak prehnala po slovenských poliach O:-)

boty-sekáč,rifle-od jane,tričko sugarbullet.com,šatka HM,kožák???,klobúk F&F

Kiss is back!

10:26:00 Unknown 8 Comments

Dlho očakávaná chvíľa! Kiss a nový album. Veľmi sa teším! Presne pred dvoma dňami vystúpili Kissáci v show Davida Lettermana a uznávam, že to dobre odpálili :) Neviem sa dočkať ked to CDko budem držať v rukách <3 :) Chápem, že ľudia čo takúto muziku nepočúvajú majú asi teraz v hlave veľké otázniky, že toto vôbec ešte existuje, no div sa svete bude mať vždy väčšiu životnosť než rádiová hudba a všetok ten hnus okolo. /,,/  Sú toho znakom aj stále vypredané štadióny a ja sa veľmi teším, že takéto niečo ešte existuje :) rock n roll 4ever

1974

13:59:00 Unknown 9 Comments

Tieto dve čísla nemeckej  Burdy z roku 1974 uchovávam doma ako oko v hlave. Mám ich od starkej (ešteže všetko odkladá) . Ženy boli vtedy také ženské a väčšinou stále v sukniach. Toto je taká uponáhľaná a ,,pohodlná´´ doba, že si sama neviem predstaviť, aby som každý deň chodila v podpätkoch a sukni. Jasné, že je to sto krát krajšie než slečna v teniskách, rifliach a teplákovej mikine, ale s tým už nikto nič nenarobí. Myslím si, že sa to raz vráti naspäť.
Mám pokazený scaner tak som vám nejaké tie stránky len tak odfotila, no uznajte, že to malo šmrnc! Ktorý model vás oslovil najviac?. Mňa osobne všetky tie veľké okuliare, kožušinky a pierka v klobúku. O topánkach ani nehovoriac- hrubé podpätky milujem :)!
btw všimnite si tie reklamy na cigarety! :D